Здається квартира Київ, Печерський, Новоселицкая ул., 10, м. Звіринецька   (№ 111-825-338)

Ціна: 7 000 $

Здається квартира Київ, Печерський, Новоселицкая ул., 10, м. Звіринецька фото 1

Характеристики

Ціна: 7 000 $
Кімнат: 3 суміж, студіо
Поверх: 7 / 10 ліфт
Площа: 200 / 100 / 50 м2
Санвузол: 3+ сумісний
Балкон: тераса
Комиссия Агенства 50% Наличные; 56%Безнал : +
Додатково: новобудова

Адреса: Київ, Печерський, Новоселицкая ул., 10, м. Звіринецька

Ця простора квартира розташована в елітному ЖК Renaissance Residence, що знаходиться на вулиці Новоселицькій, в одному з найпрестижніших районів міста - Печерському. Розташована на 7-му поверсі, площею 200 кв. м.
Планування квартири дозволяє максимально ефективно використовувати простір. У вітальні знаходяться зона їдальні та повністю обладнана кухня. Майстер-спальня має власну гардеробну та ванну кімнату, а також є дитяча спальня з гардеробною та з ванною кімнатою. Гості можуть скористатися окремою ванною кімнатою та гардеробом. Для зручності є окрема господарська кімната.
Авторський дизайн цієї розкішної квартири в 'ЖК Renaissance Residence' відображається кожним елементом її внутрішнього і зовнішнього оздоблення. Апартаменти укомплектовані меблями та технікою світових брендів, включаючи вбудоване освітлення по всій квартирі від 'Delta Light Belgium'. Ви зможете насолоджуватися приємною атмосферою завдяки системі кондиціювання, відеоолюднення та аудіо, а також припливно-витяжній вентиляції, кондиціювання, зволоження повітря та багаторазовому очищенню (для курців) від 'Daikin' (Японія)
Ця прекрасна квартира поруч з Ботанічним садом та іншими цікавими місцями для прогулянок. До вашої послуги повземний паркінг, у вартість якого входять два паркомісця, а також системи охорони та відеоспостереження для вашої безпеки.
Заходьте до цієї квартири, щоб насолоджуватися прекрасним видом з великої тераси, насолоджуватися романтичними вечорами та прогулянками по ботанічному саду - все це вже очікує вас. А ще це все знаходиться у центральній частині міста з зручною транспортною розв'язкою. Не пропустіть свій шанс стати власником такої прекрасної квартири в одному з найкращих житлових комплексів міста!

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок